Xevi Codina
C/ Sant Sebastià, 28
08552 Taradell
T 93 880 11 75
carnisseriacodina@telefonica.net
www.carnisseriacodina.com

L’ofici de cansalader portat a l’excel·lència. Embotits curats i cuits, somalles, fuets i bulls. La tradició que avança és viva.

Amb un bagatge familiar, a Can Codina s’hi elaboren tot tipus d’embotits curats i cuits seguint sempre les receptes tradicionals de la nostra terra. Cuidant cada etapa del procés fins al mínim detall, en surten productes amb el gust dels bons paladars.

La bona qualitat de les matèries primeres, juntament amb una llarga experiència ens ha permès aconseguir un prestigi en el sector, acompanyat sempre d’un treball intens i rigorós en tots els nostres productes.

La combinació de processos artesans amb la utilització de maquinària d’última tecnologia en l’envasat i la conservació, ens ha permès oferir al llarg dels anys una amplia gamma de productes del sector de l’embotit.

 

A través d’un servei a domicili ràpid i directe, els nostres productes es poden trobar en restaurants, botigues selectes i carnisseries d’arreu del territori, alhora que els podeu adquirir a la nostra botiga on també hi trobareu carns, plats precuinats, embotits, entre molts d’altres productes de la terra.

 

Els nostres principals productes:

Bull blanc, bull negre i bull de ratafia i tòfona
Botifarra d’ou i botifarra negra
Llonganissa, fuet, somalla.
Catalana, mortadel·la, Frankfurt
Plats precuinats casolans (canelons, amanides, pastes, truites...)
Botifarra crua, salsitxes, hamburgueses, pilotilles...
Tot tipus d’embotit cuit i curat.

Últimes notícies

Can Codina de Taradell guanya un Concurs Nacional

Can Codina de Taradell guanya un Concurs Nacional

Llegir més