Urbici Escud├ę
C/ Sant Fruit├│s, 14
08550 Els Hostalets de Balenyà
T 629 716 637
urbici@casaoms.es
www.casaoms.es

Tradicionals com els xarcuters i innovadors com els cuiners. Casa Oms s’ha posicionat com una empresa pionera en l’elaboració d’embotits tradicionals.

Ubicats a Els Hostalets de Balenyà, la trajectòria es remunta a fa més de 70 anys, quan a Ca la Glòria es comença a produir la llonganissa de Pagès. Generació rere generació, la tradició es va mantenir viva i amb la voluntat de diferenciar-se de la resta d’elaboradors d’embotits, es potencien 3 valors: extremar la qualitat dels productes fins arribar a l’excel·lència, màxima adaptació a les necessitats del client (nous formats, noves receptes, diversos envasos…) i apostar per la recerca i la innovació per tal de generar nous productes sorprenents, gustosos i amb nous sabors!

L’èxit de Casa Oms ja és present a tot Catalunya però també ha traspassat fronteres fins arribar a la resta d’Espanya, Andorra, Alemanya, Anglaterra i molts d’altres països que encara queden per recórrer.

Els embotits de Casa Oms guarden un secret: la utilització de la més alta qualitat de les matèries primes. S’emboteixen en tripa natural i es deixen assecar lentament perquè cada producte agafi l’exquisit sabor final. Per últim, i per tal de garantir el perfecte estat de sabor i textura de tots els productes, s’envasen al buit i es reparteixen arreu del territori. Els embotits no solament arriben al client final sinó que es treballa molt estretament amb restauradors de renom per elaborar noves receptes i nous gustos sorprenents!

La feina realitzada al llarg dels anys també ha tingut el seu reconeixement internacional: la Llonganissa de Vic forma part del Consell Regulador I.G.P; en el Concurs del Gremi de Xarcuters Alemany la Llonganissa de Vic Cular i el Fuet amb Cervesa del Montseny van guanyar la medalla d’or en la categoria del més tradicional i un dels més innovadors respectivament. Finalment, entre més de 6.000 productes participants, el Fuet amb Cervesa Negra del Montseny va guanyar una medalla d’or a la Fira Speciality & Fine Food Fire de Londres.

 

Tasta els nostres embotits de sabor extraordinari, de gust perfecte!

 

Principals productes: Llonganissa de Vic / Fuet / Cap de Senglar / Botifarra Catalana de l’Avi / Fuet amb Cervesa / Presa de Porc Ral d’Avinyó / MINI Botifarra Negra amb Taronja / MINI Botifarra del Perol amb Especies / MINI Xistorra amb Dàtil

Botifarra Negra amb taronja Xistorra amb DÓtil Mini Llonganissa de Vic Presa de Porc Ral d'Avinyˇ