Lluis Mauri
Mas El Garet
C-17 Sortida Tona Nord, s/n
08551 Tona
T 93 812 58 81
formatges@maselgaret.cat
www.maselgaret.cat/

La unió d’una granja de cabres i d’un formatger especialista ubicats a la comarca d’Osona són l’èxit de Formatges Mas Garet. Elaborem formatges de cabra seguint els mètodes tradicionals, partint únicament de llet del nostre propi ramat i oferint així la màxima qualitat i els millors sabors en tots els nostres formatges i matons.

A la granja “Mas Garet” s’hi crien cabres murciano-granadines alimentades de manera natural. Son cabres petites però la seva llet és d’una qualitat excepcional que es plasma en els deliciosos formatges i els saborosos matons que elaborem. A través d’un procés completament artesà, i des del 2009 ecològic, pasteuritzem la llet i a partir d’aquí, aprofitant els ferments i els qualls adequats aconseguim elaborar uns productes de gustos immillorables: formatges, matons, llet, iogurts i flams.

L’activitat de Mas Garet va iniciar-se a l’abril de 2007, experimentant des d’aleshores una ràpida trajectòria de creixement i de constants èxits i reconeixements. Guanyadors de diversos premis, entre els que es destaca els rebuts al World Cheese 2009: una medalla d’or al Formatge del Pebre Negre i una altra de bronze al Formatge Garrotxa.

 

Els nostres principals productes:

Formatge de cabra tipus Garrotxad’olor agradable, cremós, dolcenc i de textura suau.

Mató del dia, eixut en el seu punt just per no perdre ni un bri de gust i aroma.

Formatges amb pebre, amb herbes i amb tantes combinacions com pugueu desitjar.

El tendre de cabra, un formatge tou que aprofita el millor de la llet de cabra per oferir l’olor vegetal, aroma floral, d’un gust complex i interessant, únic per a la seva categoria.

 

Altres productes: Llet fresca pasteuritzada de cabra / Iogurts naturals / Flam de mató / Formatge fresc / Formatge tendre baix en sal / Formatge a les fines herbes / Formatge al romaní / Formatge al pebre negre / Formatge garrotxa / Formatge madurat / Tupí

Podeu trobar tots els nostres productes a diversos establiments de Catalunya i també a la nostra botiga, ubicada dins la pròpia formatgeria.

Últimes notícies

El formatge Madurat de Cabra Ecològic de Mas El Garet guardonat com el 6è millor formatge del món al certamen internacional World Cheese Awards 18/19

El formatge Madurat de Cabra Ecològic de Mas El Garet guardonat com el 6è millor formatge del món al certamen internacional World Cheese Awards 18/19

Llegir més