Josep Viladecàs
Ctra. Parador km 7
Ap.Correus, 41
08519 Tav├Ęrnoles
T 93 812 06 47
F 93 812 21 58
info@fussimanya.cat
www.fussimanya.cat

La casa mare dels embotits. Cansaladers i restauradors, fidels a la tradició, en un entorn privilegiat a la població de Tavèrnoles.

Artesans per naturalesa elaborem embotits de primeríssima qualitat, primant sempre la qualitat per sobre de la quantitat. Per això, les nostres produccions son a petita escala el que els permet garantir en tot moment uns controls exhaustius per assegurar la màxima rigorositat en totes les fases d’elaboració dels embotits.

Amb personalitat pròpia, venem directament els nostres embotits crus curats i/o cuits a través de la nostra xarxa de distribució però alhora es poden tastar en el nostre restaurant fundat ja el 1971. L’èxit de la nostra cuina i del paratge natural que ens envolta, a més del saber fer i el bon tracte de la casa han permès passar generació rere generació una fórmula gairebé impossible en els nostres dies: qualitat, quantitat i preu.

Entre els nostres productes se’n destaca la Llonganissa de Vic, la qual porta el reconeixement de l’Indicació Geogràfica Protegida (IGP).

Tasta el nostres productes ja sigui al restaurant o a la botiga!

 

Els nostres productes:

Crus curats:
Llonganissa de Vic / Llonganissa extra / Llonganissa axoriçada / Xoriço ample / Xoriço collaret / Fuet extra / Somaia extra / Secallona

Cuits:
Botifarra d’ou / Botifarra negra / Botifarra cuita / Bisbe negre / Bisbe blanc / Llardons / Catalana / Catalana trufada / Mortadel·la / Mortadel·la de bolonia / Mortadel·la d'olives / Frankfurt artesà / Pernil dolç / Llom cuit fumat / Paté de campanya