Ramon Comas
Ctra. Saladeures, s/n
08507 Santa Eugènia de Berga
T/F 93 883 37 00
info@granjacomas.com
www.granjacomas.com

De vaques que pasturen i mengen en brolla aquella llet de tota la vida. La llet de primera qualitat és la base dels millors làctics que Granges Comas elabora.

Amb tradició ramadera des de 1920, des de la Masia Mas Roure s’elaboren tot tipus de productes derivats de la llet. Seguint les receptes i els mètodes tradicionals i artesanals es produeixen iogurts, llet, mató, flams de mató, batuts.

Per aconseguir la millor qualitat dels làctics i els sabors més naturals, les vaques de la granja pasturen pels camps de l’extensió familiar situada a Santa Eugènia de Berga, al bell mig de la comarca d’Osona. Garantint doncs una alimentació acurada, sana i completament controlada pels nostres especialistes.

Les instal·lacions de la Masia Mas Roure estan obertes al públic encuriosit que vulgui conèixer de primera mà el procés productiu de cada un dels nostres productes.

Podreu trobar els nostres productes arreu del territori català. 

No et quedis sense tastar qualsevol dels nostres làctics!

 

Els nostres productes:

*EL MATÓ, elaborat amb llet pasteuritzada. És un formatge de color blanc i lluent de textura tova i gelatinosa. Té un sabor fresc, dolç i làctic. Prova'l

*EL IOGURT de gust no gaire àcid i cremós que s’obté de la fermentació de la llet. S’elabora amb llet pasteuritzada, quall i ferments naturals. Disposem de iogurts naturals, desnatats, llimona, maduixa tot tipus de melmelades.

*FLAM DE MATÓ, El nostre producte estrella. Elaborat amb llet, crema de llet, sucre cremat. Boníssim.

*El IOGURT DE GRANJA, És el iogurt que agrada a tothom, una excelent cremositat, acompanyat de melmelada ecològica fa que sigui el iogurt més desitjat.

Últimes notícies

Pagesos amb arrels

Després de quatre generacions com a masovers, la família Comas compra l'històric Mas Roure de Santa Eugènia de Berga

Llegir més