Roger Reig
Masia Vila-rasa
C. Sant Marçal, 1
08552 Taradell
M 608 568 619
M 615 562 678
cellviosona@masiavila-rasa.com
www.masiavila-rasa.com

Som l'únic celler de vi de la comarca d'Osona. Apostem pel vi de qualitat i és per això que el raïm és collit a consciència manualment.

L'any 2013 s'ha traspassat el negoci a Cellviosona, S.L., d'aquesta manera el vi d'Osona segueix amb el seu projecte que l'Enric anys enrere havia creat. Aquest nou projecte agafa un nou aire, i amb ganes de créixer i fer un gran vi.

La vinya de la Masia Vila-rasa està formada per gairebé dues hectàrees de vinyes que rodejan el celler. Aquestes vinyes van estar plantades fa uns 25 anys. Dos terços d'aquesta la formen la varietat de vi pinot noir. L'altre terç del raïm està format de merlot.

Dins del nostre celler disposem de botes que provenen dels boscos de la borgonya francesa. Aquest fet sumat al fet que l'indret on tenim les vinyes té un clima similar al de la Borgonya, fan que s'aconsegueixi el més pur sabor de la Borgonya. A més a més, disposem de tota mena de dipòsits i tota la maquinaria necessària per tal d'optimitzar al màxim el vi.

 

Els nostres principals productes:

El Masia Vila-rasa Clàssic està fet amb les varietats pinot noir (75%) i merlot (25%).

Masia Vila-rasa Negre Selecció. Vi negre criat en barrica de roure francès 14 mesos.

Masia Vila-rasa Negre Criança.Vi negre criat en barrica de roure francès i americà durant 10 mesos.

Masia Vila-rasa Rosat. És l'únic vi rosat de la nostra família. Per a la seva elaboració, hem utilitzat la varietat Pinot Noir. 

Masia Vila-rasa Negre Sagals. Vi negre jove criat en barrica de roure francès 3 mesos.

Masia Vila-rasa Negre Clàssic Masia Vila-rasa Negre Selecció Masia Vila-rasa Negre Criança Masia Vila-rasa Rosat Masia Vila-rasa Negre Sagals